ZAŽIJTE NEJBAREVNĚJŠÍ BĚH JESENÍKU

10.08.2023
ZAŽIJTE NEJBAREVNĚJŠÍ BĚH JESENÍKU

Přijďte se společně pobavit, vykouzlit barevný den a podpořit náhradní rodiny. „Duhový běh města Jeseník pro rodiny vlastní i náhradní" odstartuje 16. září 2023 ve 14 hodin ve Smetanových sadech…

„Bude to skvělá příležitost strávit čas s rodinou, užít si barevný běh a zároveň získat informace o pěstounské péči, která představuje významnou roli v životě mnoha dětí, a to i na Jesenicku,“ zve starostka města Zdeňka Blišťanová.

Zábavný běh, při němž jsou účastníci zasypáni sytými práškovými barvami, se uskuteční na dvou trasách. Menší okruh pro malé děti s doprovodem, kočárky, koloběžky a odrážedla odstartuje v 14.15 hodin, na start většího se běžci postaví ve 14.45. Vyobrazení tras naleznete v příloze níže. Mimo to bude v parku připraven doprovodný kulturní i animační program.

Registrace na běh odstartují 1. září. Děti registrujte prosím až od věku dvou let. V případě doprovodu dítěte v kočárku, registrujte pouze doprovod. Prvních sto padesát přihlášených získá startovací balíček, který bude k vyzvednutí při prezenci účastníků v sobotu 16. 9. od 13 do 14 hodin.

Upozornění: 

  • Barvy, které jsou použity během závodu, jsou čistě přírodní, tvořené potravinářským škrobem a měly by jít vyprat. Přesto doporučujeme vzít si oblečení, na kterém vám barva nebude vadit. Taktéž účast s kočárky je na vlastní odpovědnost.
  • Zároveň doporučujeme vzít si na běh sluneční brýle, které chrání oči před vniknutím barevného prášku do očí.
  • V průběhu akce budou pořizovány fotografie a video, které mohou být použity pro propagaci a splnění povinné publicity projektu, ze kterého je akce realizována.

Aktivita Duhový běh města Jeseník pro rodiny vlastní i náhradní je podpořena z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023. Projekt „Podpora sociální práce, sociálních služeb a neformálně pečujících na území Olomouckého kraje“, reg. č. CZ.03.02.02/00/22_006/0000381, je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky v rámci Operačního programu Zaměstnanost plus.

Další fotografie
Malá trasa (14.15 h)
Delší trasa 14.30