DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K DUHOVÉMU BĚHU

14.09.2023
DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K DUHOVÉMU BĚHU

V sobotu odstartuje první DUHOVÝ BĚH města Jeseník pro rodiny vlastní i náhradní. Prvních 150 registrovaných běžců obdrží na místě startovací balíček s barvami, tričkem a dalšími drobnostmi. Přijít mohou ale i ti, kteří se na nejbarevnější běh nepřihlásili... 

Časový harmonogram:

  • od 13:00 – registrace účastníků – převzetí balíčků
  • 14:00 – oficiální zahájení akce
  • 14:15 – start malý okruh
  • 14:45 – start velký okruh
  • 15:45 – 16:15  animační program pro děti Taneční školy Anety Kratochvílové
  • 16:40 – závěrečné slovo pořadatelů

Startovné:

Duhový běh města Jeseník pro rodiny vlastní i náhradní byl podpořen z národního dotačního titulu Obec přátelská rodině a seniorům 2023 a je spolufinancován Olomouckým krajem. Startovné proto běžci neplatí. Na místě ale bude k zakoupení drobné občerstvení.

Další program

Dále se můžete těšit na malování na obličej, aktivity od MRC Krteček Jeseník, doboty dětí z Dětského domova v Jeseníku, první pomoc aj. 

Upozornění!

- Barvy, které jsou použity během závodu, jsou čistě přírodní, tvořené potravinářským škrobem a měly by jít vyprat. Přesto doporučujeme vzít si oblečení, na kterém vám barva nebude vadit. Taktéž účast s kočárky je na vlastní odpovědnost.

- Zároveň doporučujeme vzít si na běh sluneční brýle, které chrání oči před vniknutím barevného prášku do očí.

- V průběhu akce budou pořizovány fotografie a video, které mohou být použity pro propagaci a splnění povinné publicity projektu, ze kterého je akce realizována.

Aktivita Duhový běh města Jeseník pro rodiny vlastní i náhradní je podpořena z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2023. Projekt „Podpora sociální práce, sociálních služeb a neformálně pečujících na území Olomouckého kraje“, reg. č. CZ.03.02.02/00/22_006/0000381, je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky v rámci Operačního programu Zaměstnanost plus.