JESENÍK SE CHYSTÁ NA SVOU BUDOUCNOST, POMOZTE NÁM VYPLNĚNÍM DOTAZNÍKŮ

09.04.2024
JESENÍK SE CHYSTÁ NA SVOU BUDOUCNOST, POMOZTE NÁM VYPLNĚNÍM DOTAZNÍKŮ

Město Jeseník začalo s přípravou nového strategického plánu rozvoje s vizí směřující až do roku 2030 a rádi bychom, abyste byli součástí tohoto procesu. Pomozte nám lépe porozumět vašim potřebám a přáním tím, že vyplníte dotazník a sdělíte nám, jak se vám ve městě žije, co si myslíte, že by se mělo změnit, a jaké jsou vaše priority pro budoucnost Jeseníku. Dotazník je k dispozici na: https://bit.ly/NasJesenik...

Dotazník je anonymní, je dostupný do 19. května a jeho vyplnění trvá přibližně 10 minut. Pomůže nám zorientovat se v tom, jak město vnímáte a co byste v Jeseníku chtěli. Dotazník je také jedním z klíčových vstupů v analytické části strategie.

Strategický plán rozvoje města bude vznikat po celý rok 2024, na počátku příštího roku jej bude projednávat rada a schvalovat zastupitelstvo. Do tvorby plánu budou zapojeni také odborníci a osobnosti. Dotazníky jsou první možností, jak se v průběhu tvorby plánu zapojit. Následovat budou v květnu i online pocitové mapy s možností zaznačit konkrétní místa ve městě, která by se měla změnit.

Dotazník je dostupný online, pokud nejste běžně připojeni k internetu, využijte veřejných počítačů v informačním centru nebo knihovně, kde jsou k dispozici pro pomoc pracovníci těchto zařízení.

Děkujeme vám za váš čas a angažovanost ve prospěch našeho města. Vaše účast je pro nás velmi cenná a pomůže nám tvořit z Jeseníku ještě lepší místo pro život.