RODINY SOBĚ: VÝLET DO PRADĚDOVA MUZEA

16.08.2023
RODINY SOBĚ: VÝLET DO PRADĚDOVA MUZEA

Zveme vás na odpolední výlet do zábavně vzdělávacího centra Pradědovo dětské muzeum v Bludově. Návštěva se uskuteční v pondělí 9. října. Podmínkou je účast rodiče, prarodiče a dítěte, kdy alespoň jeden z účastníků má trvalý pobyt v Jeseníku…

ODJEZD: ve 14:00 z parkoviště od Yesenky (návrat cca v 19:00 h).

PROGRAM: Navštívíme zábavně vzdělávací centrum, kdy si společně strávený čas zpestříme vařením a dováděním ve vnitřních herních prostorách Pradědova dětského muzea. V případě příznivého počasí nám bude k dispozici i rozsáhla zahrada s dalšími herními prvky. Program je vhodný zejména pro děti od 2 do 8 let.

CENA: Výlet je pro účastníky ZDARMA, neboť veškeré náklady s ním spojené jsou plně financovány z NDT Obec přátelská rodině a seniorům.

PŘIHLÁŠKY: Přihlašovat se lze od 4. září od 8:00, u Jany Krejčí, MěÚ Jeseník,OSPOD, ul. K. Čapka 1147 (IPOS), 4. patro, blok B, kancelář č. 444, 584 498 429, e-mail: jana.krejci@mujes.cz.

Bližší informace a registrační formulář naleznete v příloze níže.

Pradědovo dětské muzeum je prvním regionálním dětským muzeem v Česku, v lázeňské obci Bludov nabízí takřka 600 m2 hravých expozic v interiéru a velké přírodní dětské hřiště (https://www.pradedovomuzeum.cz/)

Soubory ke stažení