TÝDEN PRO RODINU V JESENÍKU

23.04.2024
TÝDEN PRO RODINU V JESENÍKU

Město Jeseník se opět zapojuje do  kampaně Týden pro rodinu. Heslo letošního celorepublikového 16. ročníku „Štěstí rodiny nejsou osamocené šediny" nás vyzývá k uvědomění si důležitosti blízkosti a zároveň upozorňuje na bolestný nárůst osamělosti, zejména mezi seniory. V Jeseníku chceme vyzvat k tomu, abyste se propojili mezigeneračně, podnikli něco spolu a vzájemně si byli darem...

„Srdečně vás zvu k účasti na tomto projektu i na bohatém programu druhého jesenického Týdne pro rodinu, který se bude konat od 13. do 19. května. Využijte této příležitosti k trávení času se svými blízkými, k vzájemnému porozumění a k posilování rodinných vazeb,“ zve starostka města Zdeňka Blišťanová.

Pestrou škálu aktivit pro všechny si ve spolupráci s městem připravily například Městská kulturní zařízení Jeseník a další místní neziskové organizace jako Poradna pro rodinu, Mateřské a rodinné centrum Krteček, EurotopiaCZ, Espediente a další.Podrobný program naleznete v letáku v příloze nebo na webu MKZ Jeseník. 

Soubory ke stažení